Post by bensmetskunorpe on Feb 16, 2022 11:28:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
To je jako lijepa igra, ali ako naprave određena poboljšanja onda bi ovo bilo ljepše jer dobivamo jako manje novčića i ako završe morali smo čekati satima i opet i opet moramo dobiti zvijezde jako dosadni dečki
Volim igrati ovu igru, ali sam frustriran sa svim dodatnim zvjezdicama i vremenom koje je potrebno za napredovanje. za prelazak na sljedeće poglavlje potrebne su 2 dodatne zvjezdice, a onda su vam potrebne još 3 za prijelaz na sljedeći slučaj i onda! potrebno vam je 24 sata prije nego što možete započeti novi slučaj. Dodane scene u kojima morate pronaći bilješke ili torbice ljudi ili što god se čini nepotrebnim. Većina slučajeva zahtijeva 37 zvjezdica, a za to su potrebni dodatni dani jer su vam potrebni bodovi da dovršite svaku zvjezdicu. Gotovo sam odustao od toga.
Space Pinball: Classic game ארקייד fad
Uživao sam u igranju, ali skoro mjesec dana igra se ruši. Izgubio sam energiju bonus okretnog kotača čim ga počnem vrtjeti još jedan pad, opet gubim i gubio sam novčiće uvijek iznova. ostavio nekoliko povratnih informacija, ali nikakav odgovor
Obožavao sam ovu igru. Dao bih mu 5 zvjezdica da nije bilo reklama. To je besplatna aplikacija. Oglasi su neizbježni. Morate ih promatrati da dobijete energiju. To je prihvatljivo. Ali prisiljavanje ljudi da gledaju reklame između je ludo. A ne možete ih ni zatvoriti prije 10 sekundi. To je suludo. Oglasi su uništili ovu inače divnu igru.
Foto montaža criminal case - Pixiz
The award winning crime investigation game is now on Windows! ... Akcija i avantura, Puzzle i kvizovi. Zvanični klub.
U današnjem natjecateljskom vremenu igara nitko neće čekati da se energija napuni u igri koja je previše neugodna i odvlači vašu pozornost od igre. Da, analiza uzoraka i sve ostale stvari su u redu, ali ako ne uklonite koncept enrgies u budućem ažuriranju, igra će ostati mrtva.
Igra je dodra ali treba puno za kupiti pasu
Criminal Case, profile picture. Criminal Case. Today, we're releasing Supernatural Investigations on iOS and… Više Android. The desktop version on Facebook
Previše krvi
Criminal Case एडवेंचर emz
Cool igra moze proc OK
Bilo bi lijepo da nema dosadnih dodataka i da ne morate platiti samo da ih uklonite... baš kao Mobile legends bangbang.. za razliku od ovoga nema dosadnih dodataka.. sada ću ga deinstalirati.
Stalno igram ovu igricu i tako je dobra😘, ali moj jedini problem je zašto ne možete ponovno upisati svoje ime nakon što ga napišete prvi put ne sviđa mi se to molim vas promijenite tu postavku ali ozbiljno ovu igru vrlo je zanimljivo i zabavno. Hvala ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️♥️♥️😘
Equal protection for all victims of hate crime – The case ... Charterpedia je dostupna putem interneta i kao aplikacija (iOS.
Criminal Case Petualangan evd
クリミナルケース アドベンチャー kma
Previše oglasa. Ne može igrati bez ometanja i sada se potpuno kvari kada se pojavi u igri.
Ovo je jako dobra igra i volim istražiteljske igrice i ova je najbolja koju sam igrao do sada tako da nemam zamjerke na ovu igru😉👍👌
Igrao sam ovo nekoliko godina bez prekida. Dvije velike pritužbe drže ga bez 5 zvjezdica: 1) energija prebrzo nestaje pa morate čekati. Tijekom čekanja gubim interes. 2) kada se energija napuni na gore, ako je vaša energija već puna, ne dobivate NIŠTA za podizanje razine pa je to razočaranje umjesto užitka. Trebali biste primiti istu količinu energije bez obzira na to koliko je imate kada podignete razinu.
Inače volim ovu igru, no oglasi se učitavaju samo možda 1 od 10 puta, možete li to popraviti što prije hvala
Sjajan samsung galaxy core +
Igre su vrlo zabavne i uzbudljive zbog grafike i priče. Ali možete li ukloniti dodatke? Svaki put kad igram, dodaci se nastavljaju prikazivati kao wth. Iznervirala sam se zbog toga. Molim manje dodavanja.
Volim igru i dao bih je puno višom ocjenom. Međutim, oglasi su IZVAN KONTROLE, vjerojatno ne bi bilo tako loše da se radi o oglasima za igre koje se zapravo igraju kao što se oglašava.
Nekada mi je bio favorit do prisilnog ažuriranja novog telefona. Stalni nametljivi oglasi, a knjiga naljepnica se ne otvara. Samo se ruši. Sada sam u potrazi za zamjenskom igrom.
Criminal Case: Mysteries of the Past! Novac i Energija besplatno
Dobra igra, uživao sam u njoj, ali treba više vremena i više zvijezda. tako da je to neka dosadna druga dobra igra
Dakle, nedavno ste napravili nepotrebno ažuriranje (09. rujna 2021.) tako da će se oglasi pojavljivati svaki put kada završimo igru? Vrlo slaba! Uklonite ga! Ako želite ažurirati, dodajte novu sezonu!
Mislio sam da će ova igra biti zabavna, ispostavilo se da je posebno dizajnirana za djecu od 7 godina, mislio sam da je ovo MISTERIJA, ali ne, u prve 2 minute saznate da nije, igra vam automatski govori što da traži da mi bude manje teže i manje zabavno igrati, ne činiš da se osjećam kao detektiv, zbog tebe se osjećam kao malo dijete
Facebook krima l - Bonsai casopis
Zabavna igra kada niste zaustavljeni jer vam je ponestalo munja koje će vam onda pokušati prodati. Također iznimno neugodno što vam stalno pokušavaju nešto prodati reklamama ili u igrici. Samo želim igrati igru i zato sam je platio. Jedini razlog za 2 zvjezdice je zato što je igra zabavna, inače bih joj dao jednu zvjezdicu.
クリミナルケース アドベンチャー fso
Sviđa mi se, ali trebate dobiti puno zvijezda ⭐ samo da biste istražili ili razgovarali
Superrr
Muška avantura žanr je časopisa koji je izlazio u Sjedinjenim Državama od ... Nakladnici kao što je Hard Case Crime izdavali su nove i pretiskali broširane
Igra nevjerojatna Volim napraviti karakter i izabrati prijatelja
But a small proportion of crime victims mry also view calling the police ... As in the case of prisons, domestic forms of violence involve offenders and.
Kupnja u igricama nije bila dovoljna – postali su pohlepni u stvaranju verzije bez oglasa i sada ima previše oglasa. Ne gledam reklamu od 30 sekundi između svake razine ili prije nego što uopće imam priliku igrati razinu, pa brišem ovu igru.
Svaka mu čast dobra igra nema sta nema igram ga na kompjuteru doso case 56 zadnji case