Post by bensmetskunorpe on Feb 16, 2022 11:25:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudzi visi ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Life 2022 version ▞▞▞
Man ļoti patīk šī spēle, bet iemesls, kāpēc es šai spēlei piešķīru 3 zvaigznītes, ir tāpēc, ka dažas lietas darbojas tikai Apple, un man ir Android, un dažreiz, ja redzu kaut ko foršu, es mēģinu to darīt, bet tas nedarbojas, tāpēc lūdzu, izmainiet šo un es došu piecas zvaigznes. <3
Man bija spēle manā vecajā tālrunī un viss, un tajā bija visas lietas, pie kurām biju tik pieradis, tad mans vecais tālrunis pārstāja darboties un es pārinstalēju spēli, bet tai ir vienošanās nedarīt nepiemērotas gacha tēmas, un tagad tā nedara. ir vienādi vaigu sārtumi, tērpi un mutes. Tas liek man justies dusmīga, jo, meklējot šos priekšmetus, es tos vairs nevaru izmantot
Es mīlu Gacha. Man patīk, kā var taisīt mini filmas! Bet man patiešām NEPATĪK, ka ikreiz, kad savā Chromebook datorā ievietoju Gacha LIfe, es pieskaros ekrānam, un tas neļauj man iekļūt redaktorā. Tas tiešām ir kaitinoši. Esmu mēģinājis dzēst lietotni un pēc tam to atkārtoti instalēt, taču kļūme ir tāda pati. Varbūt es mainīšu savu atsauksmi, ja Lunime aizlāps kļūmi. Taču līdz pat šai dienai Gacha Life Chromebook datoros NEdarbojas. Tas ir ļoti skumji, jo es gribēju izveidot videoklipus savam kanālam, bet nevaru šīs kļūmes dēļ.
patīk!🤩
Ghach dzīve ir lieliska spēle!!!!!
Šī spēle ir pārsteidzoša...bet lietas ir mainījušās...Gacha Heat ir absolūti pretīgi, viņi izraisīja spēli bērniem. Es joprojām to spēlēju, jo man tā patīk, bet, lūdzu, ja lejupielādējat, nedomājiet... nekad nav gribējis, lai tas notiktu. Bet lejupielādējiet to! Tas ir lieliski. Man žēl, ka viņi to izdarīja ar jūsu spēli Luni...
Gacha life uz Labākā spēle jebkad idk, ko teikt tagad
Я удалила и потом не СКАЧАЛОСЬ! Попробовала всё что могла раньше всё было нлрмальел 4-е звёзды 🌉🥈
Tā ir ļoti laba lietotne, ko abas spēlē mana māsa un viņas draugs, un šķiet, ka viņiem tā patīk, viņi parasti ieslēdzas manas māsas istabā, un es vienmēr dzirdu vaidošas skaņas un tādas lietas kā "ātrāk mammīte" vai "ā" un "ātrāk ātrāk", bet Es viņiem došu viņu privātumu, jo esmu ļoti laba māsa un, ja jūs domājat, manai māsai ir 19 un viņas draugam ir 19
Tas ir piemērots gacha video stāstiem un citam😋
Gacha Life Grand public eup
Tas ir jautri, taču, ja vairs nav izejvielu, trūkst vēl vairāk produktu, taču tas ir diezgan jautri, taču, lūdzu, izlabojiet šo. Paldies.
Tas tiešām ir forši, jūs varat izveidot filmas video ar šo spēli un izveidot savu iemiesojumu, un tas ir lieliski, es novērtēju to ar 3, jo kādreiz tā tiks vienkārši atinstalēta un to nevarēs instalēt.
Man patīk spēle 😇🙂
Jurds!
Spēle bija tik jautra un viegli spēlējama līdz atjaunināšanai, es domāju, ka būs vairāk iespēju (piem.: drēbes, mati, pozas, acc un citi), bet man NEPATĪK jaunais atjauninājums. pozas ir vienādas, bet izskatās tiešām dīvaini. sejas tiešām ir ļoti sliktas, lūdzu nomainiet uz veco. Es pat varētu izdzēst lietotni atjauninājuma dēļ.
Varoņi ir patiešām jauki, un man patīk krāsu, matu un apģērbu dažādība. Bet dažreiz, kad man ir garlaicīgi veidot savus stāstus, es vēlos runāt ar citiem cilvēkiem. Bet kļūda VIENMĒR RODAS. Un pat tad, kad es iesaistos globālajā tērzēšanā, jūsu ziņojumi tiek nosūtīti vēlu, tērzēšana pārāk bieži pazūd un tērzēšana sasalst. Es piešķiršu jums 5 zvaigznītes, kad to izlabosit.
Tas izskatās labi, bet katru reizi, kad es turpinu, parādās apmācība, un tad, kad es nospiežu un nospiežu bultiņu, tā bez iemesla avarē, un, kad es izlaižu pamācību, tā vienkārši pāriet uz maksimālu varoni, kuru es pat neesmu izveidojis, un tas uzvarēja. Neļaujiet man noklikšķināt uz kaut ko, izņemot dimantu pirkšanu. Lūdzu, izlabojiet to, lai es varētu spēlēt, un es piešķiršu tai 5 zvaigznes!
Brutal Age: Horde Invasion உத்தி lsjz
Gacha Life Казуални pqg
Man patīk šī spēle, bet ir ļoti kaitinoša kļūda, jo mans dimants ir 999+ un mans varonis ir kļuvis gluži melns, bet kas ir vēl kaitinošāks, kad es vēlos to atkārtoti lejupielādēt, uzminiet, kāda instalēšana bija ļoooti lēna, tāpēc es vēlos, lai jūs to labotu. bug es nevēlos to atkārtoti lejupielādēt kļūda ir patiešām kaitinoša, es piešķiršu šai 1 zvaigzni, kamēr Luni to neizlabos, es domāju, jā, nejokoju, ja es domāju, ka nejokoju, jā, es nejokoju, es nejokoju, varbūt tikai nedaudz:)
Tā patiešām ir laba spēle, un man patīk veidot skices un mini filmas, bet man ļoti nepatīk jaunais atjauninājums, jo es izmantoju mutes, kas nebija paredzētas "seksuālām" lietām, tas bija tikai smiekliem un koncertiem, pat ja man nesanāca izveidot labu mini. filmu un ievietojiet to, bet tagad es pat nevaru izveidot kaut ko labu jaunajam atjauninājumam, es joprojām to izmantošu, bet neesmu pārliecināts, vai izlikšu kaut ko......
Kad es piekritu noteikumiem, ekrāns kļūs balts un tas paliek stundu
Gacha Life Alkalmi flr
Oho, šī spēle ir tik pārsteidzoša! Bet..kad es eju uz kreklu krāsām.. pārējie ir (X) idk kāpēc tho.. bet tas ir patiešām dīvaini, es meklēju vietnē YouTube GACHA HEAT, bet es redzēju daudzus bērnus spēlējam šo.. un uhm yeah btw... kad es izvēlieties radd un senpaiartz.. acīmredzot.. SENPAIARTZ IR IETIKSTS PAR RADD.. bet kad es lieku man un radd skūpstu, es aizvēru lietotni un restartēju.. Es redzēju senpaiartz HAD A KNIFE?!? TĀ TIEŠĀM ir patiesība!! Tad es eju dāvanas savukārt senpai artz uz normālu.. tad..... ES NEVARU NOKLIKSTIET!! Es dodu 3 zvaigznes
Šī ir laba spēle, bet vienīgā lieta ir.. gacha ir bijusi daudz novēlota nekā iepriekš, idk, ja tas ir no mana tālruņa vai nē, bet jā, tas nedaudz kavējas, un tas ir viss, bet es joprojām neesmu pabeidzis ar gachaheat, it īpaši ither gacha lalyers ir gachtubers/gachatiktokers saka, ka citi tēli ir vajāti un traucē, kas nav īpaši labi, jo bērni, piemēram, idk 2-10, var būt nobijušies no šīm neglītajām lietām — ik ima gacha bumbulis un gacha spēlētājs un gacha tiktoker arī.
Tas ir nepatīkami. Es TO NEVARĒJU PAT LEJUPIELĀDĒT ikreiz, kad lejupielāde ir pabeigta, man vienmēr tiek parādīta zīme ar uzrakstu "nevarēja lejupielādēt, lūdzu, mēģiniet vēlreiz", un es turpinu mēģināt vēlreiz no jauna.
Man tik ļoti patika gacha dzīve, bet tu esi tik stulbs, ka man ienīst šī stulbā lietotne jauninājuma dēļ😠😠😠😠😠😤
Šī spēle ir patiešām lieliska, godīgi sakot, es aizrāvos ar videoklipu veidošanu. Tas ir patiešām jautri un pārsteidzoši, bet iemesls, kāpēc es sāku 4, ir tāpēc, ka. apmēram sen atceros, ka pirmo reizi lejupielādēju šo. Un tur bija šī ādas krāsa. ko varat izmantot uz krekliem. un kad es atkārtoti lejupielādēju šo kreklu ādas krāsa tika noņemta, un es biju kaitinoša, jo es nevaru padarīt savu varoni bez krekla, ja es uzņemu filmas, un es vienkārši rediģēju, ka mans varonis ir bez krekla, tāpēc iesaku jums ievietot tādā aizmugurējā krāsā👉👈...
Labi, tas atbrīvojās no visām labajām pozām un pievienoja kleitai grumbu, kurai nebija nekāda sakara ar gacha karstumu, šī spēle tagad ir bezjēdzīga
Tā ir ļoti laba spēle! Jūs varat izgatavot visu, ko varat iedomāties! Varat izveidot GLMM, mēmes, izmantojot mēmu režīmu, ievadus un daudz ko citu! Sliktā lieta ir gacha karstums. Tā ir pretīga lieta. Es zinu, Luni, ka jūs nezinājāt, ka tas notiks, bet es iesaku jums izdzēst visus vienumus, kurus cilvēki rada gacha heat. Veiciet dziļu izpēti un pēc tam dariet to un visu citu, ko vēlaties darīt. Tas ir viss! Čau! 🌟🌟🌟
Man patīk šī spēle, es varu taisīt kustības
Jaunās pozas, mutes un dažu krāsu noņemšana ir šausmīgas, lai gan tās padarīja spēli bērniem draudzīgu, tādējādi to ir sabojājušas daudziem senioriem, kuri spēlē gacha dzīvi. Spēle ir vienkārši garlaicīga, un ir grūti izveidot video, kas izskatās relistisks, jo daudzas svarīgas lietas ir noņemtas. Es iesaku daudziem cilvēkiem vairs nelejupielādēt spēli, jo tā būs tikai jūsu laika izšķiešana. Ja es varētu, es spēlei piešķirtu 0 zvaigznes.
Man šī spēle ļoti nepatīk, atvainojiet, bet man tā patiks vairāk, ja jūs varētu pievienot rediģēšanu gacha life, lai cilvēki, kas spēlē, varētu rediģēt, lūdzu. Paldies! Vai varat, lūdzu, nomainīt muti atpakaļ? Man vairs īsti nepatīk. Vai varat novērst kļūmi? Visās varoņu lodziņās bija kāds dīvains tēls. Un rādīja lv. 9999, un tas arī parādīja, ka man ir 999 999 dārgakmeņi.
Dodiet man dārgakmeņus
Šī ir laba spēle
Nepārprotiet mani nepareizi, man patīk šī lietotne, taču ir dažas lietas, kas mani kaitina. 1. Reklāmas ir sāpīgas, un dažas reklāmas turpina parādīties, vai arī nav x, lai noņemtu reklāmu, kas nozīmē, ka jums ir iziet no visas lietotnes.2.ikreiz, kad pametat vai dodieties uz citu lietotni, lai kaut ko meklētu, vienlaikus veidojot varoni, tas netiek saglabāts, un viss ir pagājis. 3. Pati spēle, tā būtībā ir gachaversa ar minimāliem atjauninājumiem. Kāpēc gan neatjaunināt oriģinālu ar visām veiktajām izmaiņām, nevis izveidot pilnīgi jaunu spēli?
Tā ir lieliska lietotne, taču man vienkārši ir grūti izveidot mini filmu, jo atšķirībā no gacha club jūs nevarat pāriet uz redaktoru. Kopumā tā ir diezgan laba lietotne, ja jums ir daudz pacietības un brīva laika, es noteikti ieteiktu!
Tā patiešām ir lieliska un lieliska spēle, taču man ir dažas problēmas, kuras nevaru lejupielādēt, jo man ir pilna krātuve
Tā tiešām laba spēle