Post by bensmetskunorpe on Feb 16, 2022 11:19:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Žaidžiant žaidimą pasirodo tiek daug skelbimų. Pašalinkite šiuos skelbimus.
Labai gražus žaidimas, jei įmanoma, padarykite šį žaidimą su grynųjų pinigų operacija...
Tai puikus žaidimas ir man jis patinka, nes vienintelis jo pranašumas yra tai, kad jis nesukelia priklausomybės ir visiškai nėra klaidų, o dėl „lulubox“ įsilaužėlių skiriu 4 žvaigždutes arba leidžiate „Facebook“ žaidėjui žaisti su „Lulubox“ arba uždraudžiate. žaisti žaidimą su lulubox
Puikus darbo mini klipas, turiu nedidelį prašymą, o laimės dėžutėje ar galite pašalinti tas bombas ir skelbimus, žaidimas yra labai geras 😎
ši programa yra tokia nuostabi, bet dėl problemos ši programa išliks tiek daug skelbimų, kad nereikės ištrinti vienos problemos ir gausiu 5 žvaigždutes🤚🤚👋
Geras
Pasakysiu, kad geriausias žaidimas yra carrom pool, bet vienas dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad jei laimėsime rungtynes, bus skelbimų, kurie man nepatinka, todėl skyriau tik 4 žvaigždutes, todėl prašau pataisyti.
Šioje versijoje „Facebook“ prisijungimo problema mane sužavėjo nuo vakaro, tuščiame puslapyje rodoma, kas vyksta ir aš ką turiu daryti
Skiriu 3 žvaigždutes, nes per daug reklamos po atskirų rungtynių, kurį laiką vaizdo įrašas įstrigo ilgai.
Tai geras žaidimas, bet daugelis žmonių yra svečias, aš nežaisiu svečiu, man nepasitikiu
įdomus žaidimas, bet niekada nebūna pirmas žaidimo režimas, visi labai stengiasi
Linksma ir mažiau b. s. palyginti su kitais žaidimais, bet sumažinkite skelbimų dažnumą 5 žvaigždutėms
būčiau skyręs 5 žvaigždutes, jei ne tiek daug erzinančių skelbimų
Žaidimo švaistymas, nes mano inerneto ryšys labai geras, bet kiekvieną kartą rodomas patikrinkite inerneto ryšį.
Carrom Pool: Disc Game 스포츠 pohm
Gražus laiko praleidimo žaidimas.. bet tiek daug skelbimų.
Labai erzina, reklama ateina vėl ir vėl. Kas skamba tikrai neblogai
Tai geriau nei aš manau, bet yra ir kai aš žaidžiu su draugais, tada parašau žinutę, ten buvo kažkas parašyta, bet mano žinutė nesiunčiama mano draugams, todėl man suteikiama 3 žvaigždutės
Carrom Pool: Disc Game ስፖርት qjlr
Per daug reklamos. Su naujuoju atnaujinimu skelbimas rodomas žaidimo metu. Tai erzina. Kitaip gerai
Carrom Pool: Disc Game Sport dskf
geriausias pasaulyje carom žaidimas be problemų, jis puikiai rekomenduojamas atsisiųsti ir žaisti
Yra per daug priedų. Po kiekvieno žaidimo yra pridėjimas, aš negaliu žaisti nuosekliai, pabandykite parodyti keletą papildymų
Žaidimas labai nuostabus. Šikšnosparnio mobilieji pinigai mamos telefone, kuriuos daugelis kariuomenės nori matyti robotus.
Šis žaidimas yra puikus, bet pilnas žaidimas ir grafika gera pramoga..... Pagaliau šis žaidimas yra labai super👌.....
Programa yra tokia gera, bet skelbimai erzina, tiesiog uždarykite programą ir atidarykite ją dar kartą
Tikrai labai gerai, atsisiųskite visus ir praeis laikas
Labai problema su reklama
Per daug reklamos Aš išeinu, kad pertraukčiau skelbimus..... .todėl neatsisiųskite šio žaidimo
Tai geras ir laiko praėjimo žaidimas, jei žaidžiate neprisijungę, nėra skelbimų
Man labai patinka šis žaidimas. Tačiau po kiekvieno žaidimo yra daug skelbimų. Dar vienas dalykas, kurį gamintojas turėtų visam laikui pridėti manali ledo aikštyną, kurį myliu.
Šios programos labai geros.. Bet mane trikdo kai kurie skelbimai🙃
Wild Castle TD - Grow Empire არკადული nut
Bjaurioje programoje yra per daug priedų. Ir tinklo problema. Jie turėtų išspręsti šią problemą.
Šis žaidimas yra labai gražus, bet man nepatinka ši reklama...
gražus žaidimas, siekiant padidinti mūsų susikaupimą... aš tai žaidžiu metų metus
Aš žaidžiau Šiandien aš atidariau jį atėjo ryšys nutrūko mes jungiamės iš naujo ir ateina, pabandykite dar kartą ir aš uždariau ir vėl atidariau jį atėjau, pabandykite dar kartą ir aš naudoju „YouTube“ jis veikia nežinojau, kas vyksta, palaukite kelias minutes ir vėl atidarykite jo ne. atėjo, prašau, pasiūlykite man sprendimą
geras žaidimas laiku ką praleisti kai neruri veikti